Waarom wij?

Onze klanten blijven terugkomen. Lees even mee waarom ze voor ons kiezen:

1. Unieke ervaring

Onze up-to-date kennis van advanced materials bouwt op 35 jaar ervaring, waaronder 20 jaar als General Manager binnen de Bekaertgroep. Door deze unieke combinatie spreken we de taal van de CTO én van de werkvloer.

Het resultaat? We maximaliseren de slaagkans van je materiaalinnovatie door een slimme combinatie van materialen. En we vermijden typische projectvalkuilen zoals laattijdige communicatie, zodat je innovatie ook correct in de markt wordt gezet.

2. Interim dividend

Door onze ruime ervaring zien we sneller de quick wins in je bedrijf. Kansen op besparing of extra winst die de terugverdientijd van je project vaak aanzienlijk verkorten. Een interim dividend dat vertrouwen schept en bijdraagt tot het succes van je innovatie.

“Mayser/M.Pore ontwikkelt en produceert metaalschuimen voor toepassingen zoals LED-koeling. TFF beschikt over jarenlange ervaring op dit domein. Ze assisteren ons dagelijks op vlak van kwaliteit, productiviteit en creativiteit.”  – Manfred Jordan, CEO Mayser/M.Pore

3. Mensgerichte aanpak

Van manager tot arbeider, van R&D tot productie: we betrekken alle stakeholders bij je innovatieproject. Uit ervaring weten we dat dit even essentieel is als de materialen waarmee we werken. We passen ons aan, spreken de taal van je bedrijf en krijgen iedereen mee door de juiste aanpak en communicatie.

Ontdek ons aanbod

Slimme materiaalinnovatie
met draagvlak in je bedrijf.
hugo-contact
© TFF BVBA | +32 475 356 774 |